Mediaoperatörerna Skandinavien

Värmlands län

Information

Mediaoperatörerna Skandinavien är en verksamhet som finns i Grums. I Mediaoperatörerna Skandinavien finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ryvik, Hugo som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mediaoperatörerna Skandinavien så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mediaoperatörerna Skandinavien på telefon 0555-74948.

Jounalistik, fotografering, presstjänster, informationstjänster inom text och bild, konsulttjänster inom journalistik, text och bild. Leverera ett brett urval av press- och informationstjänster till norskt, svenskt och international press, näringsliv, reklambyråer, föreningar, institutioner samt stat och kommun. Journalistik, text, fotografering, foto, illustrationer, repartsajter, artiklar, nyhetsnotiser, deskarbete, korrekturläsning, översättning, konsulttjänster. Informationstjänster såsom text, foto, illustrationer, översättningar och konsulttjänster till pressmeddelanden, firmapresentationer, produktpresentationer, kundtidningar, interna informationsskrifter, broschyrer, annonser, tematidningar, portaler och hemsidor.

Idag är Mediaoperatörerna Skandinavien av bolagstypen Enskild firma.

Mediaoperatörerna Skandinavien är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Grums arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mediaoperatörerna Skandinavien innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-03 och Mediaoperatörerna Skandinavien är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mediaoperatörerna Skandinavien så är det följande:

Mediaoperatörerna Skandinavien har 610607-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.