Sjöstugans hantverk

Värmlands län

Information

Sjöstugans hantverk hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Grums som är den kommunen där Sjöstugans hantverk finns. I Grums så finns det många olika Enskild firma och i Värmlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sjöstugans hantverk tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Sjöstugans hantverk har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sjöstugans hantverk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Grums arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Sjöstugans hantverk har idag 630322-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sjöstugans hantverk

Försäljning av kvalitetshantverk såsom trä, textil, keramik, smide, silversmycken, halmslöjd, näverslöjd och mattor. Även försäljning av honung samt salvor och teer av naturprodukter samt hemgjord saft. Utställningar för hantverkare och konstnärer.

I Sjöstugans hantverk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Britt-Marie Elisabeth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .