Föräldrakooperativet Liljan ekonomisk förening

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Föräldrakooperativet Liljan ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Grums här finns det många olika Ekonomisk förening. Föräldrakooperativet Liljan ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Grums jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Föräldrakooperativet Liljan ekonomisk förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716451-2050.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0555-91582 alternativt besöka eller skicka post till Föräldrakooperativet Liljan ekonomisk förening på följande adress Budav. 2, 660 40, Segmon.

Föräldrakooperativet Liljan ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Föräldrakooperativet Liljan ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föräldrakooperativet är en ekonomisk förening med syfte att främja medlemmarnas ekonomiska intressen, genom att driva en föräldrakooperativ barnstuga. Barnstugan har till uppgift att ta hand om medlemmarnas barn på dagtid 06.00 - 18.30 (vardagar), under förutsättning att personalen räcker till. Frånsteg från dessa tider får endast göras av föreningsstämman. Föreningen skall verka efter de riktlinjer som faststälts på ordinarie föreningsstämma, vad gäller barnomsorg och arbetsplikt. Föreningen är partipolitisk och religiöst obunden.