SPA Källan Lugn och Ro

Värmlands län

Information

SPA Källan Lugn och Ro hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Grums som är den kommunen där SPA Källan Lugn och Ro finns. I Grums så finns det många olika Enskild firma och i Värmlands län så finns det ännu fler Enskild firma. SPA Källan Lugn och Ro tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SPA Källan Lugn och Ro har haft sedan 2002-05-17. SPA Källan Lugn och Ro har funnits sedan och 2002-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SPA Källan Lugn och Ro så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0555-13395.

Grums arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler verksamheter.

SPA Källan Lugn och Ro har idag 731109-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SPA Källan Lugn och Ro

Massage, kroppsinpackningar, make up, manikyr, ansiktsbehandlingar samt försäljning av badartiklar och underkläder.

I SPA Källan Lugn och Ro så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlgren, Angelika som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .