Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag

Värmlands län

Information

I Grums finns det ett Handelsbolag som heter Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag i Värmlands län. Grums är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 1988-04-12 så har Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Grums.

Vill man komma i kontakt med Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Blåsippsv. 9, 664 32, Grums. Vi ni istället prata med Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag så kan ni göra det på 0555-12565.

Inköp - försäljning - förmedling - uthyrning - arrangemang (inspelningar) av musik- och datavaror. Festarrangemang avseende lokaler, förtäring och underhållning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jönsson, Billy Ronny Ingemar som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Lindström, Kent Sören som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Zetterström, Karl-Erik som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Musik & Publik Produkter i Värmland Handelsbolag har 916574-0847 som sitt organisationsnummer.