Liljedals Allservice Handelsbolag

Värmlands län

Information

I Grums finns det ett Handelsbolag som heter Liljedals Allservice Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Liljedals Allservice Handelsbolag i Värmlands län. Grums är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Liljedals Allservice Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-12-23 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 2006-11-14 så har Liljedals Allservice Handelsbolag varit registrerat och sedan 2006-12-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Liljedals Allservice Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Grums.

Vill man komma i kontakt med Liljedals Allservice Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gamla v. 4, 660 40, Segmon. Vi ni istället prata med Liljedals Allservice Handelsbolag så kan ni göra det på .

Hantverkaruppdrag, maskinförartjänster, vaktmästeriuppdrag samt med det förenlig verksamhet. Trädgårdsarbete.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Aronsson, Helena Vivi-Ann som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Aronsson, Leif Magnus Torbjörn som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Friman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Liljedals Allservice Handelsbolag har 969722-8287 som sitt organisationsnummer.