Naturligt Kul i Grums

Värmlands län

Information

Naturligt Kul i Grums är ett av många företag som finns i Grums. Det är nämligen den kommunen som Naturligt Kul i Grums finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Naturligt Kul i Grums är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-31.

Naturligt Kul i Grums som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2000-08-29. Men sedan 2000-07-31 så har Naturligt Kul i Grums varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Naturligt Kul i Grums så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0555-12439.

Grums arbetar för att företag som Naturligt Kul i Grums ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Naturligt Kul i Grums. Det finns flera företag i Värmlands län.

Arrangemang av spännande naturupplevelser. Försäljning av flygfotografier, kläder samt friluftsartiklar. Telemarketing och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Naturligt Kul i Grums är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Naturligt Kul i Grums och det är följande personer, Karlsson, Eivor Ragnhild Matilda som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Naturligt Kul i Grums är 370215-XXXX.