Grums Bilverkstad, Jan Kruse

Värmlands län

Information

451222-XXXX är organisationsnummer för bolaget Grums Bilverkstad, Jan Kruse. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grums Bilverkstad, Jan Kruse är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grums som är den kommunen som Grums Bilverkstad, Jan Kruse finns i.

Grums Bilverkstad, Jan Kruse har varit registrerat sedan 1972-06-27 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grums Bilverkstad, Jan Kruse så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Grums Bilverkstad, Jan Kruse är och det finns flera bolag i Grums som också är .

Firmatecknare för Grums Bilverkstad, Jan Kruse är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grums Bilverkstad, Jan Kruse så kan ni göra det på telefon genom 070-6576799 eller genom brev på följande adress:

Bilreparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Grums Bilverkstad, Jan Kruse och det är Kruse, Ernst Jan Anders som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,