LD:s Rör & Snickerier

Värmlands län

Information

471226-XXXX är organisationsnummer för bolaget LD:s Rör & Snickerier. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LD:s Rör & Snickerier är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Grums som är den kommunen som LD:s Rör & Snickerier finns i.

LD:s Rör & Snickerier har varit registrerat sedan 1991-04-16 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LD:s Rör & Snickerier så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LD:s Rör & Snickerier är och det finns flera bolag i Grums som också är .

Firmatecknare för LD:s Rör & Snickerier är följande:

Vill ni komma i kontakt med LD:s Rör & Snickerier så kan ni göra det på telefon genom 0555-12369 eller genom brev på följande adress:

VVS-installationer och snickeriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med LD:s Rör & Snickerier och det är Dalman, Lars Uno Sven-Åke som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,