Rigab Fastigheter AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grums och Rigab Fastigheter AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Rigab Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Rigab Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Rigab Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1976-05-10. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Grums där företaget finns i jobbar för att företag som Rigab Fastigheter AB ska trivas.

Rigab Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Grums så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rigab Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Rigab Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Grums.

Vill man komma i kontakt med Rigab Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0555-31072.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Rigab Fastigheter AB är Forsberg, Kent Olov som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsberg, Lena Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Berit Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Rigab Fastigheter AB har 556192-1437 som sitt organisationsnummer.