Gruppresor i Värmland Aktiebolag

Värmlands län

Information

Gruppresor i Värmland Aktiebolag är ett företag som finns i Grums. I Gruppresor i Värmland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, Anita Cecilia som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Gunnarsson, Kjell Lennart som är född 1940 och har titeln Extern firmatecknare, Gunnarsson, Lennart Marcus som är född 1968 och har titeln VD, Gunnarsson, Lennart Marcus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Anita Alma Viktoria som är född 1938 och har titeln Suppleant, Zetterström, Dick Benny som är född 1952 och har titeln RevisorLR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gruppresor i Värmland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gruppresor i Värmland Aktiebolag på telefon 0555-13015.

Bolaget skall bedriva resebyrå samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gruppresor i Värmland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gruppresor i Värmland Aktiebolag är ett av många företag som finns i Värmlands län och Grums arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gruppresor i Värmland Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gruppresor i Värmland Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gruppresor i Värmland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Anita Alma Viktoria -Gunnarsson, Anita Cecilia -Gunnarsson, Kjell Lennart -Gunnarsson, Lennart Marcus

Gruppresor i Värmland Aktiebolag har 556242-4274 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.