Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Grums finns det ett Aktiebolag som heter Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag i Värmlands län. Grums är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-07-03 och det finns flera verksamheter som är det i Värmlands län.

Sedan 1984-11-23 så har Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Grums.

Vill man komma i kontakt med Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Borgvik Granliden 2, 664 95, Borgvik. Vi ni istället prata med Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag så kan ni göra det på 0555-74210.

Bolaget skall bedriva försäljning och genomförande av montage och service av industriprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sonesson, Hans Melker som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonesson, Hans Johan som är född 1983 och har titeln Suppleant, Larsson, Rune Sören som är född 1951 och har titeln Revisor, Värmlands Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Traversteknik Hans Sonesson Aktiebolag har 556250-3754 som sitt organisationsnummer.