E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag

Värmlands län

Information

E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Grums. Det är nämligen den kommunen som E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1988-06-20. Men sedan 1988-01-01 så har E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandg. 68, 664 40, Slottsbron. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0555-30106.

Grums arbetar för att verksamheter som E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva bensinmack med tillhörande service samt kiosk-, livs- och restaurangverksamhet, handel med och uthyrning av fordon, import, export och handel med kläder, optiska varor, leksaker, present- och souvenirartiklar, handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast egendom, uthyrning av semesterbostäder och övriga bostäder globalt samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva tävlingsverksamhet med travhästar, köp och försäljning av hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag och det är följande personer, Magnusson, Johan Kenneth Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellman, Alf Peter Martin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E18 Macken i Slottsbron Aktiebolag är 556328-2960.