Optimera Värmland AB

Värmlands län

Information

Optimera Värmland AB är ett bolag som finns i Grums. I Optimera Värmland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, John Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Optimera Värmland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Optimera Värmland AB på telefon 0533-761200.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med trä- och byggnadsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Optimera Värmland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Optimera Värmland AB är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Grums arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Optimera Värmland AB innehar ej F-skattsedel och Optimera Värmland AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optimera Värmland AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Optimera Värmland AB har 556420-8816 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Värmlands län.