Edsvalla Fastigheter Aktiebolag

Värmlands län

Information

Edsvalla Fastigheter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Grums. I Edsvalla Fastigheter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Sven Arne Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Knut Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Olof Folke som är född 1945 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Edsvalla Fastigheter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Edsvalla Fastigheter Aktiebolag på telefon 070-4828787.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Edsvalla Fastigheter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Edsvalla Fastigheter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Grums arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Edsvalla Fastigheter Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Edsvalla Fastigheter Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Edsvalla Fastigheter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Edsvalla Fastigheter Aktiebolag har 556433-0784 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Värmlands län.