Valneviken Aktiebolag

Värmlands län

Information

Valneviken Aktiebolag är ett bolag som finns i Grums. I Valneviken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wall, Sven-Åke Aston som är född 1946 och har titeln VD, Wall, Sven-Åke Aston som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Bengt Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Mona Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Olof Folke som är född 1945 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Valneviken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Valneviken Aktiebolag på telefon 0555-91254.

Bolaget skall bedriva stuteriverksamhet, hästuppfödning, tävling med travhästar, entreprenadverksamhet inom jord och skogsbruk, tillverkning och försäljning av datorer, datatillbehör och Web- tjänster, jämte därmed förenliga verksamheter.

Idag är Valneviken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Valneviken Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Grums arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Valneviken Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Valneviken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Valneviken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Valneviken Aktiebolag har 556510-0699 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.