Grums Trä & Bygg AB

Värmlands län

Information

556519-7125 är organisationsnummer för företaget Grums Trä & Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grums Trä & Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Grums som är den kommunen som Grums Trä & Bygg AB finns i.

Grums Trä & Bygg AB har varit registrerat sedan 1995-07-14 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grums Trä & Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Grums Trä & Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Grums som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grums Trä & Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Grums Trä & Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 0555-21049 eller genom brev på följande adress:
Långsta Västänga, 664 91, Grums

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grums Trä & Bygg AB och det är Näsfeldt, Kjell Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsfeldt, Lena Astrid Carina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fagergren, Margareta Carina som är född 1959 och har titeln Revisor, SVF Revision i Karlstad Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,