Wilde Co AB

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Wilde Co AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Grums här finns det många olika Aktiebolag. Wilde Co AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Grums jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Wilde Co AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556521-5828.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0533-15070 alternativt besöka eller skicka post till Wilde Co AB på följande adress Ekholmsgränd 1, 660 40, Segmon.

Wilde Co AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Wilde Co AB så sitter följande personer i styrelsen: Wilde, Lars Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Wilde, Lars Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konstruktion, utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för mekaniska verkstadsindustrin, köpa, äga, försälja och förvalta värdepapper och fast egendom, äga och förvalta lös egendom samt bedriva jord- och skogsbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.