Dahlman Invest AB

Värmlands län

Information

Dahlman Invest AB är en verksamhet som finns i Grums. I Dahlman Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlman, Jan-Inge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlman, Anétte Lena Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Irene Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, Andersson, Sven Olof Folke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dahlman Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dahlman Invest AB på telefon 054-526161.

Bolaget skall bedriva livsmedelshandel, verka som spelombud, bedriva värdepappershandel, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dahlman Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dahlman Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Grums arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dahlman Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-15 och Dahlman Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dahlman Invest AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Dahlman Invest AB har 556575-8074 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.