Sidenvall Vård AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grums och Sidenvall Vård AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sidenvall Vård AB är ett av dem. Statusen för Sidenvall Vård AB är att Bolaget är aktivt.

Sidenvall Vård AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-29. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Grums där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sidenvall Vård AB ska trivas.

Sidenvall Vård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Grums så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vård, omsorg, hälso- och sjukvård, konsultverksamhet, handel med värdepapper även som idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sidenvall Vård AB inte är momsregistrerat.

Idag är Sidenvall Vård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Grums.

Vill man komma i kontakt med Sidenvall Vård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5212747.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sidenvall, Eva Barbro Christina -Sidenvall, Per Anders Åkesson.

De som är på något sätt har med Sidenvall Vård AB är Sidenvall, Per Anders Åkesson som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sidenvall, Eva Barbro Christina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tergesten, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Löwenborg, Anna Martina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sidenvall, Elin Jenny Kristina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Eriksson, Tore Uno som är född 1951 och har titeln RevisorLR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .

Sidenvall Vård AB har 556584-3082 som sitt organisationsnummer.