Klockargårdens Snickare Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grums och Klockargårdens Snickare Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Klockargårdens Snickare Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Klockargårdens Snickare Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Klockargårdens Snickare Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-02-02. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Grums där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Klockargårdens Snickare Aktiebolag ska trivas.

Klockargårdens Snickare Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Grums så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klockargårdens Snickare Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Klockargårdens Snickare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Grums.

Vill man komma i kontakt med Klockargårdens Snickare Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0555-31065.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Klockargårdens Snickare Aktiebolag är Åslund, Jan Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Högefjord, Karin Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars-Gunnar Axel som är född 1961 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Klockargårdens Snickare Aktiebolag har 556601-9351 som sitt organisationsnummer.