Wraptech Svenska AB

Värmlands län

Information

556618-6663 är organisationsnummer för företaget Wraptech Svenska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wraptech Svenska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Grums som är den kommunen som Wraptech Svenska AB finns i.

Wraptech Svenska AB har varit registrerat sedan 2002-02-04 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wraptech Svenska AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

Wraptech Svenska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Grums som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wraptech Svenska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wraptech Svenska AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8495554 eller genom brev på följande adress:
Nyängsg. 14, 664 34, Grums

Bolaget skall bedriva produktion, marknadsföring och service av förpackningsmaskiner för livsmedelsindustrier och butiker, samt försäljning av förbrukningsmaterial för livsmedelsförpack- ning samt äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wraptech Svenska AB och det är Vik, Åke Lars Göran som är född 1952 och har titeln VD, Vik, Åke Lars Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Vik, Karin Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Annica Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor,