I L Instrument & Linerservice AB

Värmlands län

Information

I L Instrument & Linerservice AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Grums som är den kommunen där I L Instrument & Linerservice AB finns. I Grums så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. I L Instrument & Linerservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket I L Instrument & Linerservice AB har haft sedan 2003-01-23. I L Instrument & Linerservice AB har funnits sedan och 2003-01-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till I L Instrument & Linerservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkebyns Industriområde, 660 40, Segmon men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0555-91115.

Grums arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är I L Instrument & Linerservice AB Privat, ej börsnoterat.

I L Instrument & Linerservice AB har idag 556633-9635 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för I L Instrument & Linerservice AB

Bolaget skall bedriva försäljning, service och reparationer av flödesmätare och annan utrustning till i första hand massaindu- strin och annan därmed förenlig verksamhet.

I I L Instrument & Linerservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Hans Gösta som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Johan Emil Morgan som är född 1976 och har titeln Suppleant, Kaiding, Ragnar Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .