Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB

Värmlands län

Information

Bolagets verksamhet är att bedriva redovisning, bokföring, revision och skatterådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Grums så är Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Grums arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Grums och i Värmlands län. Redan 2002-12-06 så skapades Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB och verksamheten är har F-skattsedel Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB har haft det sedan 2003-04-03.

Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-03

556636-7776 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Grums.

Just nu är Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB så går det att nå dem via telefon på 054-240640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Familjeföretagens Pensionsredovisning i Värmland AB är Högefjord, Maria Christina som är född 1971 och har titeln Extern VD, Lundqvist, Per Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfgren, Jerker Carl-Ivar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Mörner, Karl Johan Hampus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sundvall, Marie Sussanne som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.