Hagens Mekaniska i Grums AB

Värmlands län

Information

Hagens Mekaniska i Grums AB är ett av många företag som finns i Grums. Det är nämligen den kommunen som Hagens Mekaniska i Grums AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hagens Mekaniska i Grums AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-04-01.

Hagens Mekaniska i Grums AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2004-02-27. Men sedan 2004-04-01 så har Hagens Mekaniska i Grums AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Flokerud Hagen 24, 664 91, Grums. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hagens Mekaniska i Grums AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0555-72018.

Grums arbetar för att företag som Hagens Mekaniska i Grums AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hagens Mekaniska i Grums AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva reparationer och service av maskiner inom trä- och sågverksindustrin, reparationer av hydraulik och fordon samt försäljning av handverktyg och reservdelar till fordon samt diverse maskinarbeten såsom svarvning och fräsning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hagens Mekaniska i Grums AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hagens Mekaniska i Grums AB och det är följande personer, Björk, Ulf Roland Gustav som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Jenny Maria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Raymond som är född 1967 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hagens Mekaniska i Grums AB är 556656-7342.