Värmlands Flisfrakt Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva flis och torvtransporter med lastbil, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Värmlands Flisfrakt Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Grums så är Värmlands Flisfrakt Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Grums arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Grums och i Värmlands län. Redan 2004-08-31 så skapades Värmlands Flisfrakt Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Värmlands Flisfrakt Aktiebolag har haft det sedan 2006-02-23.

Värmlands Flisfrakt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-23

556665-6772 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Grums.

Just nu är Värmlands Flisfrakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Värmlands Flisfrakt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0555-22153 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Värmlands Flisfrakt Aktiebolag är Andersson, Bo Torgny Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anders Torbjörn som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Siri Viola Ann-Margret som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eriksson, Tore Uno som är född 1951 och har titeln Revisor, Eriksson, Annica Maria som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor.