PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Grums och PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB är ett av dem. Statusen för PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB är att Bolaget är aktivt.

PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-27. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Grums där företaget finns i jobbar för att företag som PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB ska trivas.

PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Grums så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av plåtprodukter, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Grums.

Vill man komma i kontakt med PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0555-43062.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB är Niklasson, Jan Peter Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Niklasson, Jan Peter Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jan Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Jan Kennet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Jan Lennart som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

PIWAB Plåtinnovation i Wermland AB har 556718-7074 som sitt organisationsnummer.