Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/

Värmlands län

Information

Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ är en verksamhet som finns i Grums. I Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Börje som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ på telefon 0555-31002.

Konsultativ verksamhet rörande deklarationer, bokföring. Försäljning av kontorsmaterial.

Idag är Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ av bolagstypen Enskild firma.

Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Grums arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-02-16 och Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ så är det följande:

Lars Anderssons Bokföringsbyrå /ADOB/ har 570601-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.